Despre noi

Inca din anul 2000 de cand facem importuri, am incercat sa aducem marfa de calitate. Poate nu suntem cei mai buni in preturi, dar tinta noastra este CALITATEA, multumirea clientului.

PRODUSE SECOND HAND

  • toate produsele noastre second hand sunt testate, curatate, instalate cu LINUX, ambalate in cutii, impecabile cu mici zgarieturi pe carcasa
  • GARANTIE 12 luni
  • politica de RETURNARE in 15 ZILE

PRODUSE REFURBISHED 

Produsele refurbished sunt, de obicei, calculatoare / laptop-uri business cumpărate în leasing de companii, care apoi sunt returnate producătorului la expirarea acestuia.

Compania producătoare le recondiționează, înlocuind componentele uzate sau defecte, apoi le testează și le scoate la vânzare. Chiar dacă au fost folosite, laptopurile refurbished sunt similare produsului nou, cu o singură mare diferență: prețul.

Pentru jumătate din prețul unui sistem nou puteți cumpăra un calculator / laptop refurbished, care fiind destinat clasei business are componente performante și un sistem de răcire mai eficient decât calculatoarele normale.

Calculatoarele / laptopurile refurbished sunt mai ieftine decât modelele noi, însă oferă aceeași experiență. Sunt calculatoare recondiționate și vin la pachet cu licență gratuită Windows 7.

  • GARANTIE 24 luni
  • politica de RETURNARE in 15 ZILE